EN HR DE

Profil

Nova era „digitalne ekonomije“ postavlja nove standarde poslovanja i izazove pred mnoge tvrtke, zahtijevajući praćenje trendova i iskorištavanje novih tehnologija. Postati uspješniji od mnogobrojne konkurencije podrazumijeva obraćanje pažnje na nove poslovne mogućnosti dostupne kroz tehnologiju. Međutim, postavlja se pitanje - kako držati korak s tehnologijom i oblikovati je u skladu sa svojim potrebama?

Tu mi stupamo na scenu.

U suradnji s našim klijentima oživljavamo njihovu poslovnu viziju zahvaljujući napredcima u tehnologiji. Kao tim stručnjaka za različita područja razvoja internet sustava, služimo se širokim spektrom alata i vještina potrebnih za izradu visoko kvalitetnih proizvoda koji se koriste u nizu online poslovnih okruženja, od izdavaštva do prodaje i oglasnika.

Visoko skalabilan i dinamičan Trikoder framework dopušta brzo razvijanje aplikacija, što omogućuje našim rješenjima da evoluiraju u skladu s promjenama u poslovnim potrebama naših klijenata, kao i u skladu s posljednjim trendovima u industriji.

Osnovana u siječnju 2008. godine, tvrtka Trikoder proizašla je iz vizije svojih osnivača i od tada se neprestano razvija i napreduje sintetizirajući timski rad i individualne potencijale u veću cjelinu, isporučujući ideje na internet.

Odabrani radovi

AdriaWeather

Objective - C, Dizajn

Činjenice o tvrtki